А. Райчев и М. Константинов: Бежанците няма как да се интегрират (видео)

Според професора-математик е малоумие да се пращат невъоръжени военни на границата

Андрей Райчев

 

„Мигрантите ще спрат да идват, когато стане лошо за тях. Това, което те чуват за Европа е, че тук има безплатна храна и голи жени. А трябва да чуват, че тук бият и няма ядене“. Това заяви за „Здравей, България“ социологът Андрей Райчев по повод засиления бежански наплив към Европа. 

По думите му проблемът е драматичен и трябва да се замислим кога ще спрат да идват. „Още не е станало лошо за тях”, коментира той.

Според него трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите – те трябва да чуят, че в страните, за които са тръгнали, бият и няма ядене. Не че ги хранят безплатно и има голи жени по улиците. „Трябва да се свърши работата с лапачката”, подчерта Райчев.

Според математика проф. Михаил Константинов външните граници трябва да се пазят. А това ставало само със сила. „Пълзенето през граничните бразди е грубо нарушение на законите. Тези хора са престъпници. Те извършват престъпление пред камерите, които ги снимат”, заяви той.

„Може много да обичате някои хора, но ако те започнат да ви влизат в къщата, да ви се качват на леглото и да закачат жена ви – вие ще ги спрете и изгоните, няма да се държите като мухльовци, както се държат в момента германските мъже. Това се случва в момента с мигрантите, каза още той.

Проф. Константинов е категоричен, че нахлуващата в Европа маса няма намерение да се интегрира.

Според него е малоумие да се пращат невъоръжени военни на границата. „Има само една армия без оръжие на света – това е пленената армия“, посочи математикът.

Целия разговор вижте тук:

 

3 Comments

  1. Извратен комунист, садист, антихрист, безбожник, мекотело и … какво още да се каже за този тип!!! Не знам.
    Верно е, че никой досега не е доказал съществуването на човешката душа и ум. Ноо много лесно се познава човек, който няма нито едното нито другото.

  2. „Господ забавя, но не забравя“ – казва народът.

  3. Този човек не е човек. Той е кмунист- нацист. Нямам думи с. които да изразя отвращението си от тази наглост. На такива човекоподобни съдбата им го връща с още по-голям кошмар!

Коментарите са ограничени.