Цветанов пробва новия басейн в Смолян (снимки)

В ремонта на сградата и самото съоръжение са вложени 2 млн. лв.
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

17 дължини в различни стилове направи в обновен басейн в Смолян зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на националния щаб на партията Цветан Цветанов в неделя. Той плувал кроул, бруст и по гръб.

„Радостен съм, че след 20 години басейнът вече го има. Ремонтът струва 2 млн.лв., които бяха отпуснати целево от правителството на Бойко Борисов. Сградата и самото съоръжение са основно ремонтирани“, отчете Цветанов.

И със задоволство добави: „Подменени са таванът, подовите настилки, всички инсталации. Изцяло е реконструирана и СПА зоната. Оформени са плажна зона и зимна градина. Изградена е и фитнес зала. Съоръжението е съобразено с европейските стандарти и изисквания на Международната федерация по плувни спортове. В града има направена и нова многофункционална спортна площадка.“

Цветанов похвали кмета Николай Мелемов, че подкрепя младите хора и прави всичко възможно за тяхното активно развитие, защото спортът възпитава. „Всичко това се случва, когато управлява ПП ГЕРБ. За да продължим да работим в интерес на хората, подкрепете президентската ни двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на 6 ноември с номер 17 в бюлетината“, призова Цветанов.