Цецка Цачева в Брацигово: Младите хора трябва да могат да се реализират успешно в България

Тя увери, че правителството на Бойко Борисов и отговорните институции полагат максимални усилия за охраната на границата ни с Турция
whatsapp-image-2016-10-31-at-16-11-35
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

За да има просперитет страната ни, всички власти в България трябва да вървят в една посока. Те трябва да работят в диалог помежду си, да си помагат и да се контролират взаимно. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в Брацигово.

Тя обясни, че е било трудно да се постигне консенсус в Народното събрание, съставено от 40 различни партии. „Като председател на парламента за мен винаги е бил водещ диалогът. Когато проявяваш търпение и разбиране към различното мнение, нещата се получават“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент коментира сложната международна ситуация, свързана с конфликта в Близкия Изток и бежанския поток. Цачева увери присъстващите, че правителството на Бойко Борисов и отговорните институции полагат максимални усилия за охраната на границата ни с Турция. „Получихме 320 милиона лева от европейската солидарност, за да продължаваме да се грижим добре за опазването на външната европейска граница. Това е признание от страна на Европа, че държавата ни се справя с мигрантския проблем“, обясни тя.

whatsapp-image-2016-10-31-at-16-11-34-1

Относно демографската криза Цецка Цачева заяви, че усилията на държавата трябва да са насочени към създаването на добри условия за живеене и работа, които да върнат младите хора в България и те да се реализират успешно тук.

„Ние с вицеадмирал Пламен Манушев искаме децата ни да са по-образовани и квалифицирани, да има по-големи пенсии за родителите ни, сигурност за дома и доходите на българските граждани. Като президент и вицепрезидент ние ще работим в тази посока“, подчерта Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви пред жителите на общината, че България трябва да има силна местна, централна и президентска власт.

„Уверен съм, че в тази посока ще работят като президент и вицепрезидент на страната Цецка Цачева и Пламен Манушев.  Подкрепете ги с номер 17 в бюлетината, за да гарантираме развитието на всички населени места в страната и стабилността на България“, призова хората Цветанов.

whatsapp-image-2016-10-31-at-16-11-35-1

Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията говорят за неща, които не са предмет на президентската кампания. „Те залагат на популизма и на внушаването на неоснователен страх  в обществото. Затова на 6-ти ноември на първо място трябва да бъдем разумни, да анализираме обещанията на всички партии и да изберем тези, които са доказали, че могат да управляват“, обясни Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че всички виждат, че в последните две години държавата се е върнала в правилния си път на развитие. „Правителството на Бойко Борисов изплати близо 7 милиарда лева за КТБ, „Мариците“ и „Белене“, без да увеличава разходите и дефицита в държавата. В резултат на ефективната борба с контрабандата, правителството планира отпускането на 223 милиона допълнително за образование, над 7 милиона за нуждите на болнични заведения в страната, 1 милиард за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност и по 40 лева коледни добавки за над един милион и 200 хиляди пенсионери. Това са политики в интерес на всички български граждани“, категоричен бе Цветанов.

избори купуването и продаването