Посрещнаха Цецка Цачева в Панагюрище с думите: “Вие сте нашият президент!“

Горд съм, че хората тук са добре запознати с направеното от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, сподели шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов
Снимки: ПРесцентър на ГЕРБ
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, депутатите от ГЕРБ Димитър Гечев, Десислава Костадинова и Дончо Баксанов и областният координатор на ГЕРБ в област Пазарджик Найден Шопов посетиха Панагюрище.

Те бяха посрещнати от кмета на общината Никола Белишки, общинските съветници от ГЕРБ в Панагюрище и много жители на града.

Хората се обърнаха към Цецка Цачева с думите: „Вие сте нашият президент!“ и я дариха със здравец с пожелание за победа още на първи тур. По думите им, те добре познават кандидата на ГЕРБ за президент, защото тя е посещавала Панагюрище многократно.

По време на разходката си из централната градска част на Панагюрище Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Андрей Новаков и представителите на ГЕРБ в Панагюрище и област Пазарджик разговаряха с много жители на града.

„Горд съм, че хората тук са добре запознати с направеното от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. Те заявиха своята пълна подкрепа за номер 17 в бюлетината“, коментира председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

избори купуването и продаването