Премиерът: Докладите по операция „Червеи” са по-притеснителни от изнесеното в публичното пространство

Бойко Борисов за използване
Премиерът Бойко Борисов се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров и с министъра на вътрешните работи Веселин Вучков във връзка с получените доклади по операция „Червеи”.

 

Това съобщиха от правителствената информационна служба.

 

Министърът на вътрешните работи информира министър-председателя за констатирани редица нарушения на Закона за специалните разузнавателни средства, посочени в доклад на Бюрото за контрол над СРС във връзка с разпоредена от министъра проверка в дирекция „Сигурност” на МВР по операция „Червеи”. Премиерът изрази удоволетвореността си от работата на вътрешния министър.

Поради класифицираната информация, която се съдържа в документа, детайли от него не могат да бъдат оповестявани. Според министър-председателя изводите от докладите на МВР са далеч по-притеснителни от предварително изнесените данни в публичното пространство.

1 Коментар

  1. Никакви компромиси. Никаква милост, дори и капка снизхождение не искам да виждам – по отношение на цялата тази история и цялата сган, която си е позволила да наруши така Конституцията и свободата ни. Виновните, съзнателно посегналите на свободата ни тогава – всички, без изключения, всички да бъдат показани ясно. И унищожени. Бесен съм.

Коментарите са ограничени.